FORMAND OG TRYGHED

En ny tid for Tryghedsambassadøren med også at være ny Formand.
Stor tak for Jeres flotte opbakning til vores ny Bestyrelse og projekt.
Og rigtig meget velkommen til de mange nye ejere vi har fået på det sidste.

Det er blevet efterår, den mørke tid – den dejlige sommer forsvandt – men Corona blev.
Fortsat stor opmærksomhed  på at restriktioner efterleves overalt i området. Den mørke tid betyder også skærpet opmærksomhed, den gode tid for ubudne gæster, ”souvenirsamlere”, ingen problemer indtil nu. Et par enkelte huse udlejet til udenlandske sæson-arbejdere, kører for stærk på boligvejene, er under skærpet opmærksomhed, men fredsommelige.
Alle vore roser har nu fået de smukkeste efterårsfarver, de fleste gule Rynket Rose (rugosa) fra Kamchatka, de rødlige Glansbladet rose, fra Virginia, USA og her og der Hunderose, bare dansk! Som roserne er også vi forskellig, i alder, i opfattelse, i engagement, i den tid vi er i Fjordhusene –  og fra forskellige steder, mange fra Københavns området, en del fra Syd – og Vestsjælland  og fra lokalområdet, nogle få fastboende som jeg.
Ønsket er at vi alle får glæde af forskellighederne og sammen kan trives blandt roserne i vores unikke natur – hygge på terrasserne – måske med naboen – til Enø rundbold på græsset – glædes over småungerne ”Fjordmusene” der leger i legehusene – fællesskab!
Som ny formand er man helt klar over de krav der stilles til foreningens drift og komplicerede regelsæt  –  giver tryghed at man bag sig har et stærkt hold med flotte kompetencer og stort engagement. Ens egen ”livets-værkstøjskasse” indeholder jo også et par ”skruenøgler” fra meget arbejde med ledelse, psykisk arbejdsmiljø, miljøteknik og alt det der jura med alle de der §§§§!
 
Lige nu er der meget i gang i en Formands hoved, nu og da kan han stå på terrassen kl. 03.15 og fundere over hvad han nu har rodet sig ind i – konklusionen bliver hver gang den samme – vi har så store fælles værdier – det er det hele værd.

En for alle – Alle for Fjordhusene.

Mange varme efterårshilsner! 


Peter/Formand/Tryghedsambassadør
Hus 34/35
formanden@fjordhusene4736.dk

Hits: 425

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...