BØRNELØB den 17. september 2022

Turen starter på P-pladsen ved Grundlovspladsen (Alleen 27-29) og over Græshoppebroen. Herfra løber du langs stranden og drejer til højre ved Enø Steakhouse ad Lungskyst. Fortsæt godt og vel 200 m og drej til venstre ad Lungshave. Ca. 200 meter længere fremme, skal du bøje til højre ad Lungsminde, hvorefter du krydser Enø Kystvej og løber ind på Fjordhusenes område. Følg skiltene og løb rundt om bebyggelsen til den historiske ‘pælesidder-plads’. Sving til venstre forbi DUI-hytten til Enø Kystvej, hvor du drejer til højre og fortsætter til rundkørslen ved Stejlepladsen. Her løber du lige over og fortsætter ad Ved Broen til broen, som du krydser, hvorefter du drejer til højre ad Alleen og fortsætter til mål området ved Grundlovspladsen.

Praktiske oplysninger om løbet

Starttidspunkt: Lørdag den 17. september 2022 kl. 13.00

Længde: Ca. 2,5 km.

Start:  Grundlovspladsen (Alleen 27-29), Gl. Brovej /Alleen

Mål: Alleen ved Grundlovspladsen

Tidtagning: Ja

Præmier: Kontante præmier til vinderne i begge aldersklasser + lodtrækning om gavepræmier blandt alle deltagere.

Forplejning: Vand og frugt ved mål området.

Hits: 120

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...