GRÆSHOPPEN ÅBEN – KLAPPEN NEDE

Så kom den længe ventede dag – 5. oktober – da Græshoppen (foto) åbnede for biler! Men åben for sejlads – næh nej – klappen blev nede – med sit nye dække (foto) af 38 tons tungt azobé-træ, jerntræ – uanset man har forøget (foto) Græshoppens “jern(e)masse” i dens hoved med yderligere 18 tons jernklodser – så tunge Græshoppetanker.  Mon ikke der arbejdes ihærdigt for at løse problemet – vistnok en skævhed!

 Ærgerligt da projektet ellers er forløbet så fint, ingen forsinkelser i arbejdet, ingen problemer med forsyninger eller affaldshåndtering, ikke kendskab til brand, kun ambulancen med enkelt udrykning på Enø samt mindre alvorlig hændelse i Fjordhusene. 

De 4 uger uden biltrafik har dog givet anledning til eftertænksomhed -lidt en åbenbaring hos rigtig mange overalt på Enø – hvor er her dog stille og smukt – uden biler!

Med venlig hilsen
Peter/Tryghedsambassadør
Hus 34/35       

Hits: 176

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...