Nytår Hensyn Affald

Nytår, farvel til 2021 året der gik gak, ikke de store fester, men alligevel nok en tår, måske over tørsten – og fyrværkeri – også her i Fjordhusene.

Mange er netop herude med deres bange hunde, i håbet om mere rolige forhold. Vi er midt i et beskyttet naturområde, med harer og råvildt lige udenfor. Husene er tæt på hinanden, ikke alle synes om bom og brag så tæt på.

VIS HENSYN – brænd krudtet af væk fra boligveje og huse – området yderst boligvejene mod Fjordstien er velegnet – så kan I samtidig se hele kl. 24 showet inde over Næstved by – bare flot.

FJERN AFFALDET, måske dagen efter – frisk luft, en rundtur, hen i container med restaffald og molok med glas/metal – helt fint for et tungt nytårs-hoved. Har du stadig juletræ skal det til haveaffald/genbrugen eller til gederne Kirkebakken 42, overfor Karrebæk skole – ikke blot smidt i affaldsgårdene.

Postkasserne plejer ikke at være ”under angreb”, men alligevel – de kan blokeres med den tilhørende lille metalpind – husk at fjerne den igen!

Mange herude er lejere og ser næppe ovenstående – hjælp med at fortælle dem det – pas godt på hinanden – og Fjordhusene –

Godt Nytår.  

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
formanden@fjordhusene4736.dk

 

Hits: 132

Rating: 4.8/5. From 5 votes.
Please wait...