Julehilsen og Julelys i mørket

Lige nu er alt gråt i gråt, unormal mørk december, helt stille, kun naturens lyde. Sangsvanerne ude på fjorden holder deres vanlige julekoncert – vores naturperle giver os denne unikke oplevelse – godt når Mette F. sir’ vi ikke selv må synge julesange!
Humøret er nok hos os alle i denne tid også i de grå toner – corona – aflysninger – restriktioner – nedlukninger – træthed og mismod! Men se fremad det skal vi – og fremad det kommer vi:

Fællesudvalget for Enø oplyser at digeprojektet forventes endelig vedtaget i Byrådet til januar og efter høringsfrist kan projektet så etableres – giver os tryghed mod fremtidens stormflod – vi må se fremad til anlægsfasen og med positivt sind tage de besværligheder den nødvendigvis vil give.
Fællesudvalget synes også det går fremad for rotterne her på Enø – alt for godt – alt for mange – så en kraftig henstilling om renholdelse, opmærksomhed og forbud mod fodring af fugle.
Vi skal alle være påpasselige – holde orden – bestyrelsen gennemgår derfor snarligt terrasser og arealerne nær vore huse!

Fremad kommer vi også i ny bestyrelse – godt samarbejde, fine kompetencer i ny arbejdsform – alt virtuelt som også næste bestyrelsesmøde 14.01.21– dog mødes vi nu og da ved de praktiske opgaver – måske med håndværkerne – i godt humør!

I den mørke tid som vanligt særligt fokus på unormale forhold her og i bebyggelserne omkring os, men heldigvis endnu ingen problemer af betydning. Den største utryghed kommer desværre fra corona – pas rigtig godt på hinanden – også her i Fjordhusene.

Men dejligt at tænke fremad – om kun 5 måneder – når vi ses til Generalforsamling 30. maj 2021 – står vores hybenroser i fuldt flor med store duftende blomster fyldt med humlebier – livsglæde.

I det lys ønsker Bestyrelsen jer alle en Glædelig Jul og Godt Nytår

Peter/Formand/Tryghedsambassadør
formanden@fjordhusene4736.dk 

Hits: 204

Rating: 4.8/5. From 6 votes.
Please wait...