Får vi badestranden tilbage?

Får vi badestranden tilbage? Ja, er det korte svar, og den bliver væsentligt bredere end før digearbejdet.
De mange sandbjerge bliver nu planet ud, og vi kan se det begyndende resultat. Der arbejdes på et stykke midt på stranden. Når det er godkendt, så vil hele stranden blive plan og lækker. Det forventes at arbejdet afsluttes i denne måned. Mette Pan leverer sandet, og vejr og vind har givet lidt forsinkelse. Nu sejler hun i pendulfart til kajen med sand. Badesæsonen er reddet. ☀️🏖️
Den øvrige del af diget (fjorddiget og stykket Ved Broen) er så godt som færdigt. Der bliver lavet en prøveopsætning af det lange skot ved bageren indenfor de næste par uger. Skots på Enø Kystvej er prøveopsat.
Det store projekt er forløbet rigtig fint og tilfredsstillende. De enkelte fejl undervejs er blevet rettet og rettes til de næste uger. Diget står helt færdigt til 1. april som planlagt.
Tak til Holbøll for godt arbejde, og tak til de mange der har fulgt projektet gennem efteråret, vinteren og det nu spirende forår.
Tekst: John Kryger

Views: 57

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...