Jeg holder af hverdagen – og foråret

Jeg holder af hverdagen – og foråret

Jeg holder af hverdagen – som Dan Türell skriver  – vores trygge dagligdag, med normal social kontakt, aktiviteter, også her i feriehuset. Men den ligger forsat et godt stykke væk – stadig truet af corona-udbrud og nedlukning.

Her i området Enø, Karrebæksminde, især nu op mod Påske, ser vi nu glade mennesker myldre ind, forårs-eufori, mange ved Kanalen, ved Stejlepladsen, ordne campingvognen/forteltet i tæt vild forvirring på Campingpladsen, gensyn med venner, naboer også i alle husene Lungshave, Strandvejen etc. Naturligvis også hos os i Fjordhusene. Dejligt at se livet igen folde sig ud!

Men for os alle – pas nu på – pas godt på hinanden – overhold anbefalinger og restriktioner – jeg ved at Politi/Tryghedsambassadører vil være opmærksomme.

Og foråret – også det myldrer frem hos os – sol og lun vind – hybenroserne med store knopper, enkelte forårsblomster, nyfødte harekillinger, bramgæssene i store flokke på vej mod Svalbard, en enkelt havørn i store cirkler, højt oppe, på vej nordpå.

En ny art er kommet til med foråret, formerer sig hurtigt, ses ofte på terrasserne, langs husmure, i mange former og farver, er vegetar, sluger grådigt smukke forårsplanter ned i sit sorte gab, gumler på visne tropiske græsser for til sidst at spytte dem ud – er den farlig? Hører den til her? Er den invasiv? Måske innovativ?  ”Krukkedillen”!

Hyg Jer sammen med den og naboen på terrasserne! Rigtig god Påske til Jer alle!

Med Forårshilsen

Peter/Formand/Tryghedsambassadør
formanden@fjordhusene4736.dk 

Hits: 165

Rating: 4.0/5. From 8 votes.
Please wait...